Oktatás

Szinte az egész életünket behálózza az informatika. Ha fizetünk a boltban, ha telefonálunk, ha pénzt veszünk ki egy ATM-ből, vagy ha televiziót nézünk észre sem vesszük, használjuk a számítástechnika vívmányait. Egy profi esztergályos ha CNC esztergánmegmunkál egy munkadarabot, szintén egy számítógépvezérelt munkagépet használ. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mindenki megismerje a számítógépeket, használni tudja azokat. Éppen ezért elengedhetetlen annak ismerete. Nem kell bonyolult dologra gondolni, mindenkinek csak annyit kell belőle ismerni, ami a munkájához, a tanulásához, vagy az otthoni szórakozásához szükséges. Olyan ez mint megtanulni írni, minél korábban kezdjük annál könnyebb, de soha nem késő elkezdeni.

A XXI. század írástudásának is szokás nevezni, ami pedig nem más mint egy alapszintú számítástechnikai ismeret. Bármennyire szeretnénk is nélküle élni nem lehet, éppen ezért használjuk ki a benne rejlő lehetőséget. Tanuljuk meg a magunk szintjén kihasználni azokat a lehetőségeket ami a számítástechnikában rejlik.

Ha számítástechnika oktatásra van szüksége, akár egyénileg, akár csoportosan kollégáimmal megoldjuk problémáját. Szükség szerint megszervezzük cégeknek, megánembereknek a számítástechnika oktatást, vizsgáztatást. Kapcsolatban állunk akreditált ECDL vizsgaközponttal.

Ha felkeltette az érdekődését, kérem keressen.