OKTATÁS

Szinte az egész életünket behálózza az számítástechnika. Éppen ezért elengedhetetlen annak ismerete. Nem kell bonyolult dologra gondolni, mindenkinek csak annyit kell belőle ismerni, ami a munkájához, a tanulásához, vagy az otthoni szórakozásához, elektronikus ügyintézéshez szükséges. Tovább »

WEBLAPOK - WEBTERVEZÉS

Nem is olyan nagyon régen, ha valakit vagy valamilyen szolgáltatót utol szerettünk volna érni leggyakrabban a telefonkönyv után nyúltunk. Ma a telefonkönyv helyett billentyűzetet ragadunk és megpróbáljuk megkeresni az Interneten. Éppen ezért alakult ki az általános nézet, hogy aki nincs "fent" az Interneten az nem is létezik. Ha egy kicsit is egyetért ezzel a gondolattal és még nincsen weblapja kérem keressen. Tovább »

HARDVER - SZOFTVER SZAKTANÁCSADÁS

Ha otthonába, irodájába, vállalkozásába számítógépet szeretne vásárolni, bővíteni, vagy cserélni, vagy a számítógépeire valamilyen programot kellene feltelepíteni, esetleg a hálózatot szeretne kialakítani, vagy átalaíktani profi szakemberek segítségével ezt mi megoldjuk önnek.
Ha aggódik az Internet biztonsággal kapcsolatban és nem szeretne órákat a megfelelő megoldások keresésével tölteni mi segítünk. Tovább »

HOBBY - FOTÓZÁS

Hobbym a fotózás. Nem tartom magam profi fotósnak, de sokak szerint elég jó fényképeket készítek. Ha van kedve nézze meg a galériámat. Tovább »