HADVER - SZOFVER TANÁCSADÁS

Ha nincs még számítógépe, vagy a meglévőt szeretné fejleszteni, esetleg lecserélni szakembereink segítenek az optimális, pénztárcájához is igazodó megoldás megtalálásában.
Ha hálózatot szeretne kialakítani, hogy ne kelljen folyton az egyik szobából, vagy az egyik irodából a másikba hordozható adattárolón (pl.: PENDrive) átvinni, vagy e-mailben elküldeni, -- hosszú perceket elvesztegetve -- nyomtatáshoz az anyagot, akkor szakembereink segítenek az önnek legmegfelelőbb megoldás kialakításában.

BIZTONSÁG

Nem telik el olyan nap amikor nem hallunk valamilyen Internetes biztonsági incidensről, nem jönn újabb jóindulatú, de teljesen felesleges figyelmeztetés valamilyen felbukkant vírusról, vagy kozkázaztokat rejtő alkalmazásról. Aki használ számítógépet már biztosan találkozott a vírusokkal, trójai programokkal kapcsolatos problémával. Az Interneten található, vagy az Internetről jövő fenyegetések és azok biztonsági problémáival nem csak azoknak a számítógép tulajdonosoknak kell foglalkozni, akik bizalmas adatokat (pl.: üzleti terveket, árajánlatokat, partnerek bizalmas adatait, stb.) tárolják a számítógépükön, hanem azoknak is akik, csak Internetes keresésre, böngészésre, szórakozásra használják a számítógépüket. Ön most joggal teszi fel a kérdést: MIÉRT. Mert az Internetes fenyegetések akkor is problémát jelenthetnek önnek, ha semmilyen bizalmas adatot nem tárol a számítógépén. Az elosztott erőforrásos támadásoknál (DDoS) a hackerek úgynevezett zombi vagy szolga számítógépeket használnak fel a kiszemelt cél számítógép támadásához. Ilyen zombi Számítógép akár az ön PC-je is lehet. A BIZTONSÁGPORTÁL adatai alapján a zombi számítógépek száma milliárdos nagyságrendű. Tegye meg azokat a minimális lépéseket amivel jó esellyel elkerülheti, hogy az ön számítógépe is egy botnet (botnet kifejezést használjuk olyan, általában vírusokkal vagy férgekkel fertőzött zombigépek hálózatára, amelyeket rossz szándékkal használnak fel készítői, irányítói) részévé váljon.
Ha már van internet elérése, sőt otthoni vagy irodai hálózata is szakembereink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a hálózata és az adatai védelme érdekében.